Werkwijze


Nadat de klant de hulpvraag aan ons kenbaar heeft gemaakt doorlopen wij de volgende stappen:

Dit om samen met de klant te kijken naar de haalbaarheid van de hulpvraag. Na dit bekeken te hebben bepalen we de meest efficiënte werkwijze. Bijvoorbeeld of het verstandig is om machinerie in te zetten. Zo kan het nodig zijn om een hoogwerker in te zetten als blijkt dat de boom bijvoorbeeld niet veilig is om in te klimmen. Ook kan de bereikbaarheid doorslaggevend zijn voor een bepaalde werkwijze. Zo kan het bij een slecht bereikbare boom de beste optie zijn om deze met een hijskraan in zijn geheel naar een plek te hijsen waar de boom in stukjes gezaagd kan worden en uiteindelijk afgevoerd.
In deze offerte specificeren wij precies de eerder gemaakte afspraken en dus wat de klant van ons mag verwachten.
Het plannen van dit moment gaat in overleg met de klant. We zijn een klein bedrijf en hebben alles in eigen beheer. Dit zorgt ervan de we flexibel zijn en snel kunnen schakelen.
Op de dag van uitvoer gaan wij volledig zelfstandig aan de slag om de werkzaamheden, zoals aangegeven op de offerte, veilig en efficiënt uit te voeren. Uiteraard zijn we flexibel mochten er toch nog aanpassingen gewenst zijn. Mochten daar extra kosten aan verbonden zitten zullen we dat direct kenbaar maken.
Netjes werken vinden wij heel belangrijk. Voor wij naar huis gaan zorgen wij dan ook dat de klant blij is en de tuin bezemschoon is.
Omdat telkens alles helder gecommuniceerd is zijn er geen verassingen bij het ontvangen van de factuur.