Boomverzorging


Aanplanten

Ook voor het aanplanten van bomen bent u bij BoomServiceRutten aan het goede adres. In ons advies is rekening gehouden met de eisen die de desgewenst boomsoort met zich meebrengt en hier word rekening mee gehouden tijdens het aanplanten zo heeft u nog jaren lang zorgeloos plezier van uw bomen.

 

Snoeien

Onderhoud plegen aan uw bomen in de vorm van div. snoeitechnieken komt de veilig- en gezondheid van uw bomen ten goede. BoomServiceRutten beschikt over de kennis en het materiaal om de beste snoei-techniek toe te passen om uw bomen veilig en gezond te houden. Veelal kan dit klimmend wat het inhuren van een hoogwerker overbodig maakt en zo bent u ook ook nog eens het voordeligst uit!

 

Standplaats verbetering

Het komt voor dat u na het planten van een boom constateert dat deze maar niet aan wil slaan of zelfs staat weg te kwijnen. In veel van deze gevallen is er dan iets mis met de standplaats en kunnen we na deze onderzocht te hebben het probleem aanpakken door bijv. grond verbetering of een van de andere standplaatsverbetermethodes toe te passen.

 

Afvoeren

BoomServiceRutten is zoals de naam al zegt service gericht en wij nemen dus graag alle zorgen uit handen van de klant. Deze hoeft zich dus ook geen zorgen te maken over die bergen vrijgekomen snoeiafval, ook het afvoeren hiervan neemt BoomServiceRutten voor zijn rekening. BoomServiceRutten levert de tuin dan ook altijd ‘veegschoon’ op.