Kevin Rutten


Van jongs af aan ben ik al een echte techneut, daarom is het dan ook dat ik op de lagere school al de bijnaam ‘Willie Wortel’ droeg. Deze liefde voor techniek is nooit overgegaan. Daarom koos ik na mijn vmbo-t voor de opleiding Werktuigbouwkunde. Waar ik, toen ik stage liep, in aanraking kwam met de evenemententechniek. Ik was meteen verkocht en besloot te beginnen als ZZP licht technicus. Daar kwam ik in aanraking met het werken op hoogte door middel van hoogwerkers en diverse touwtechnieken.

Om er zeker van te zijn dat wat ik van plan was ook wel verantwoord was riep ik de hulp in van mijn broer. Dit bleek later het begin te zijn van BoomServiceRutten.

Het was dus ook geen gekke vraag toen mijn ouders mij vroegen om de Amerikaanse eiken te snoeien aan de rand van onze tuin. Om er zeker van te zijn dat wat ik van plan was ook wel verantwoord was riep ik de hulp in van mijn broer. Dit bleek later het begin te zijn van BoomServiceRutten. Want door die samenwerking kwamen we er achter dat de combinatie van zijn kennis over bomen, mijn kennis over klimtechnieken en onze gedeelde passie voor bomen, een gat in de markt is.

Plezier in ons werk in combinatie met tevreden klanten zijn ook de reden dat het balletje sindsdien is blijven rollen. Tevreden klanten met mooie, veilige bomen is dan ook ons streven!

Met vriendelijke groet,
Kevin Rutten