Verwijderen


Stronk/stobbe verwijderen

BoomServiceRutten verzorgt ook het verwijderen van uw stronk of stobbe. Wij bieden 2 methodes aan namelijk het verwijderen doormiddel van een stronken-frees, deze machine vermaalt de wortels tot een diepte van 40cm onder het maaiveld en in sommige gevallen is het ook mogelijk om de stronk uit te graven en evt doormiddel van een lier uit de grond te trekken. Afhankelijk van de grote en de bereikbaarheid van de stronk word de meest efficiënte oplossing gekozen.

Klimmend

Het verwijderen van u boom door gebruik te maken van diverse klim en touw technieken. Hierdoor is het huren van een hoogwerker in de meeste gevallen overbodig. 

Hoogwerker

Mocht de boom niet stabiel en dus veilig genoeg zijn om in te klimmen of zijn er meerdere bomen op één locatie kan het zijn dat er voor de veiligheid en/of efficiëntie een hoogwerker ingehuurd moet worden. Dit wordt uiteraard op voorhand met u overlegd en meegenomen in onze offerte zodat u één duidelijke totaalprijs van ons krijgt zonder verassingen achteraf.

Telekraan

In sommige gevallen is het door bijvoorbeeld slechte bereikbaarheid van de boom de meest efficiënte oplossing om met een hijskraan de boom in grote stukken over bijv. Een huis te hijsen naar een plek die wel goed bereikbaar is met onze machinerie. Dit levert een dusdanige veel arbeid dat het de kosten van de hijskraan dubbel en dwars waard is. Dit wordt uiteraard op voorhand met u overlegd en meegenomen in onze offerte zodat u één duidelijke totaalprijs van ons krijgt zonder verassingen achteraf.

Heeft u vragen over het verwijderen van een boom(stronk), neem dan vandaag nog contact op met BoomServiceRutten!